Custom Crushers And Provide Solutions

skuterlady susulan dari telinga faiq yang berdarah tu

nbsp018332tapi lepas kejadian tu ingatkan dah takde apa masalah dah rupanya ada susulan daripada kejadian tu faiq memang tak bagi sesiapa usik telinga dia trauma la tu tak lama lepas sembuh tu cik lady perasan yang dia tak bagi langsung cik lady usik...

skuterlady arahan bertukar ke department baru

nbsp018332cik lady sekarang dalam mode standby dengan erti kata lainnya wfh work from home tapi tu la cik lady ni baru lagi di department sekarang tak banyak cik lady dapat bantu staff di tempat baru nih 😅 ye betul cik lady masih dalam mode new...

skuterlady restoran halal di thailand

nbsp018332jika sepanjang bercuti di thailand korang sudah puas menikmati masakan ala thai dan ingin mencuba sesuatu yang baru korang boleh menerjah ke restoran dim sum ini ia menyajikan pelbagai jenis menu dim sum yang boleh korang pilih selain daripada itu ia...

skuterlady oktober 2019

nbsp018332segala gambar yang bertanda nama blog ini adalah hak milik peribadi saya dan saya sama sekali tidak mengizinkan gambar gambar tersebut digunakan tanpa keizinan saya begitu juga dengan segala hasil tulisan saya...